De appartementen

De appartementen bestaan uit elk uit drie op de begane grond en zes appartementen per laag. Alle blokken zijn vormgegeven binnen hetzelfde thema maar per blok zijn er ook verschillen. Bijvoorbeeld door de variatie in hoogte, de vorm van de begane grond, de positie van de balkons en een afwijkende dakverdieping. Zo hebben de blokken aan de Marktweg en aan de Amelandslaan zeven lagen, het blok aan de Blausingel zes lagen en het blok gelegen aan de vijver vijf lagen.

Het appartementengebouw wordt betreden via een ruime, hoogwaardige afgewerkte entree. Hier vindt u voorzieningen zoals postbussen, de videofoon en dergelijke. De voordeuren van de appartementen bevinden zich per laag rondom een gesloten hal. De bergingsblokken bevinden zich op de begane grond. Ze zijn direct bereikbaar van zowel buitenaf als van binnenuit.
 

Download de prijslijst


Bekijk hieronder de plattegronden van de diverse types:

Er wordt geparkeerd in de directe nabijheid van elk gebouw, binnen hetzelfde ‘groene eiland’. Het aantal parkeerplaatsen is gerelateerd aan de omvang van de individuele blokken.

 

 • "Bent u geïnteresseerd of heeft u meer vragen over de appartementen te Oranjewoud? "

  Sjoerd Mulder, uw makelaar van Makelaardij Hoekstra!
 • Start verkoop bungalows

  Start verkoop bungalows

  17 april gaan we in verkoop met de bungalows van Oranjewoud Wonen.

  Lees meer
 • Inloopuurtje

  Inloopuurtje

  Wist u dat er elke woensdag door Makelaardij Hoekstra een inloopuurtje wordt georganiseerd?

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.