Start verkoop bungalows

17 april gaan we in verkoop met de bungalows van Oranjewoud Wonen. Tussen 16:00 en 17:00 uur heten onze nieuwbouwmakelaars u op de locatie van Oranjewoud Wonen van harte welkom. Zij zullen u voorzien van de verkoopdocumentatie, ook zullen zij al uw vragen beantwoorden.

De bungalows zijn uitermate geschikt voor de vitale en minder vitale oudere, waarbij het verschaffen van woongenot en het leveren van diensten voorop staat.

Uitgangspunt voor de bungalow is een driekamerwoning (twee slaapkamers). Binnen het casco zijn varianten mogelijk voor zowel een driekamer- als tweekamerwoning. Elke woning heeft een eigen buitenberging en parkeerplaats direct bij de woning. Parkeren, berging en privé-buitenruimte bevinden zich binnen de contouren van het halfhoge groen dat het gehele blok omzoomt. 

 • "Bent u ge├»nteresseerd of heeft u meer vragen over de appartementen te Oranjewoud? "

  Sjoerd Mulder, uw makelaar van Makelaardij Hoekstra!
 • Start verkoop bungalows

  Start verkoop bungalows

  17 april gaan we in verkoop met de bungalows van Oranjewoud Wonen.

  Lees meer
 • Inloopuurtje

  Inloopuurtje

  Wist u dat er elke woensdag door Makelaardij Hoekstra een inloopuurtje wordt georganiseerd?

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.